fbpx

Der er store forventninger til Vitor Roque

FCBARCELONA.DK - 03.12.23

 


Selvom intet er blevet officielt bekræftet fra Barcas side, så tegner alt til, at Vitor Roque kommer til klubben allerede ved årsskiftet. Her er der store forventninger til den blot 18-årige brasilianske angriber.

Efter at Athletico Paranaense i går meldte officielt ud, at Vitor Roque spiller sin sidste kamp på hjemmebane for klubben i dag, for derefter at fortsætte karrieren i Europa, kan man nærmest tage for givet, at angriberen er på vej til Barca.

Artiklen fortsætter under annoncen


Catalanerne har for længst sikret sig Vitor Roques underskrift, hvor skiftet var planlagt til sommer, men det rykkes nu frem til januar måned. Det betyder at Xavi kan råde over angriberen allerede ved årsskiftet, når transfervinduet åbner og det er tilladt at indskrive nye spillere.

Den catalanske presse er allerede begyndt at spekulere i Roques betydning for Barca og her er forventningerne store. Avisen Sport hæfterne sig blandt andet ved, at Vitor Roque har en langt flottere scoringsstatistik end da Real Madrid i sin tid hentede Vinicius og Rodrygo.

Vitor Roque har spillet 96 kampe i den bedste brasilianske række, hvor det er blevet til 34 mål og 12 assist, hvilket er imponerende af en teenager på 17 eller 18 år. Til sammenligning havde Vinicius spillet 69 kampe i Brasilien inden sit skifte, hvor han scorede 14 mål og lagde 4 assists, mens Rodrygo havde nettet 17 gange i 79 kampe, hvor det også blev til 8 assists.

Håbet i Barcelona er, at Vitor Roque kan fortsætte den flotte udvikling i den catalanske klub, så han indenfor de næste par sæsoner kan erstatte den aldrende Robert Lewandowski som spidsangriber.// Vitor Roque
.:FORSIDE:.