fbpx

Di Marzio: 'Barca forhandler med Inter om Lautaro'

Anders Lang Jensen - 28.04.20

© Getty Images
// Lautaro Martínez

Trods de nuværende omstændigheder i hele verden med corona-krisen fastholder man i Barca stædigt den store interesse i argentinske Lautaro Martinez. Det slår transferjournalisten Gianluca Di Marzio fast.

Økonomisk set vil krisen ramme alle fodboldklubber hårdt. I Barca er man naturligvis ikke fritaget for omkostningerne, men på transfermarkedet, der åbner efter sæsonens afslutning, er Inters angrebsstjerne Lautaro Martinez fortsat det åbenbare og klare transfermål. Di Marzio siger:

'Samtalerne eksisterer, selvom de lige nu går igennem en uundgåelig standby-fase. Der er ikke enighed mellem de to klubber om transfersummerne og om hvilke spillere, som skal byttes. Men én ting er sikkert – der er forhandlinger i gang' siger Gianluca Di Marzio til Sky Sports.

'Inter overvejer nu at acceptere spillere i en byttehandel. Det sidste ord vil dog skulle komme fra Antonio Conte' slutter Di Marzio, som dermed bekræfter både interessen fra Barca og forhandlingerne om en bytte handel mellem de to klubber.

.:FORSIDE:.