fbpx

Fire kandidater fik flere end 2.257 underskrifter

FCBARCELONA.DK - 12.01.21

© FC Barcelona
// Præsidentvalg

I går aftes afleverede samtlige præsidentkandidater de underskrifter fra medlemmer som de havde indsamlet. I alt fire af dem nåede over de nødvendige 2.257, men de skal stadig gennem en godkendelsesprocedure.

Joan Laporta, Victor Font, Toni Freixa og Emili Rousaud kunne i går aflevere deres indsamlede underskrifter på Camp Nou. Ved samme lejlighed fortalte de hver især, hvor mange underskrifter fra medlemmerne der lå i papkasserne. Laporta nåede 10.257, Font 4.710, Freixa 2.821 og Rousaud 2.501.

Der vil altid være nogle af underskrifterne der ikke bliver godkendt, enten fordi de ikke opfylder formalier, eller fordi der er dubletter eller er ugyldige af andre årsager. Man har ved tidligere valg set at 5-10% af underskrifterne bliver underkendt.

Laporta og Font kan være 100% sikre på, at de kommer på stemmesedlen ved præsidentvalget den 24. januar, for de er meget langt over de 2.257. Freixa må også anses for at være så godt som i mål, mens godkendelsesproceduren kan blive en nervepirrende affære for Rousaud.

Barca forventes at komme med de offcielle tal indenfor få dage. Først her ved man præcist, hvor mange kandidater der kommer på stemmesedlen.

.:FORSIDE:.