fbpx

Flick har satset på fysisk træning den første uge

FCBARCELONA.DK - 14.07.24

 


Barcas spillere har i dag trænet for sidste gang denne uge, hvor Hansi Flick har ledet syv træningssamlinger på blot fire dage. Her har tyskeren haft specielt fokus på at styrke spillernes fysiske styrke.

I onsdags mødte Barcas spillere ind til lægetjek og de efterfølgende tre dage blev der trænet både formiddag og eftermiddag. I dag trænede holdet kun om formiddagen og nu kan de se frem til en fridag mandag.

Artiklen fortsætter under annoncen


Hansi Flick har måtte undvære alle de spillere der har deltaget ved EM g Copa América, samt de skadesmeldte Gavi, De Jong og Balde. Det har dog ikke afholdt tyskeren fra at skrue gevaldigt op for intensiteten ved træningen.

Selvom bolden har været til stede i stort omfang ved træningen, har mange af øvelserne haft til formål at styrke spillernes fysisk. Der er flere nye øvelser som Flick og hans stab har indført og det hele har til formål at spillernes fysiske styrke øges.

I næste uge begynder de første EM-spillere at vende tilbage og her vil Flick helt sikkert udsætte dem for samme intensitet.

training23F

// Træning
.:FORSIDE:.