fbpx

Flick: 'Vi skal fokusere lidt mere på at score'

FCBARCELONA.DK - 23.07.24

 


Hansi Flick har givet et længere interview til klubbens webkanal Barca One, hvor han åbner op for sine tanker og planer med holdet. Her understreger han, at holdets måde at spille på, ikke kommer til at ændre sig drastisk.

'Vi skal fokusere lidt mere på at score. Jeg tror at min stil ikke betyder de store ændringer. Jeg søger det samme med at presse højt og spille på modstandernes banehalvdel, men i sidste ende skal du vinde kampe og i Barca skal man derudover også spille flot' indledte Flick til Barca One.

Her er hvad han også sagde:

Artiklen fortsætter under annoncen


Intensitet ved træningen:
'Fysikken er ligeså vigtig som teknikken og taktikken. For mig er det afgørende, at være i god form. Fodbold er mere end at have bolden. Det har jeg sagt til spillerne. Hvis du træner på 80%, vil du aldrig kunne levere 100% i en kamp'

Ankomsten af Thiago:
'Jeg talte meget med Thiago, da han var i Liverpool. Da han besluttede at afslutte sin karriere spurgte jeg ham, om han ikke ville  være en del af min stab. Da han kom kunne jeg se, at man holder meget af ham. Han gjorde det godt her og for mig er det genialt, at han er kommet med'.

Mange landsholdsspillere mangler stadig:
'Jeg har udvekslet beskeder med dem, også på spansk ved hjælp af oversættelse. Det er en måde at etablere den første kontakt. Jeg glæder mig til at arbejde med Lamine og Cubarsí'.

Genforening med Lewandowski:
'Lewandowski er umuligt at slå i feltet. Han har det, som jeg har savnet de første dages træning. Han har mål i blodet og er i stand til at score et højt antal mål'.

Muligheden for titler:
'Det ville ikke være intelligent at sige, at vi vinder X antal titler. Vi skal sørge for at være godt forberedt'.

Behov for en defensiv midtbanespiller:
'Når vi forsvarer os, er det meget vigtigt, at vi er et kompakt hold. Derfor er det vigtigt for mig, at vi har en defensiv midtbanespiller, der samtidig sørger for, at vi ikke giver plads til modstanderen'.

Rivaliseringen med Real Madrid:
'Real Madrid er Real Madrid, men det er kun to kampe. Vi har mange andre kampe og de bliver alle en udfordring. Vi skal tænke på hver eneste kamp og så må vi se hvad der sker. Barca er et hold der altid kæmper med om titlerne'.

Håber tilhængerne bliver tilfredse:
'Der er en spillestil som vi alle ønsker at se. Vi ønsker at alle se, vi giver os 100% og at spillerne er glade med bolden og at de vil have den. Det betyder meget for mig. Jeg ønsker at vores fans kan sige, at dette er mit hold'.

flick1F

// Hansi Flick
.:FORSIDE:.