fbpx

Forsøgte Nike at udnytte Barcas svære situation?

FCBARCELONA.DK - 02.09.24

 


Barca længe forhandlet med Nike om en ny aftale og alt tydede på, at den ville hjælpe Barca i sommerens transfervindue. Det skete ikke og spørgsmålet er om Nike forsøgte at udnytte klubbens svære situation.

Når præsident Joan Laporta i morgen holder pressemøde, vil han helt sikkert blive bedt om en status på sagen med Nike. Alle undrer sig over, hvorfor aftalen endnu ikke er i hus, trods positive meldinger i løbet af sommeren fra Barca-præsidenten.

En ny aftale ville angiveligt have bragt Barca i mål med at opfylde La Ligas økonomiske fairplay-regler og dermed kunne de have hentet en spiller som Nico Williams og måske også Joao Cancelo, som Hansi Flick ønskede det.

Artiklen fortsætter under annoncen


Mistanken breder sig om Nike har forsøgt at udnytte tidspresset i de lange forhandlinger. Måske tøjfirmaet ønskede at betale tilbage på den polemik som Barca skabte, ved at påstå misligeholdelse og kræve aftalen ophævet, noget som dog blev afvist af en domstol.

Nike har sandsynligvis følt sig uretfædigt og urimeligt behandlet og måske de har set muligheden for at lægge pres på Barca i forhandlingerne om en ny aftale. Alle vidste at Barca havde en frist den 30. august hvor transfervinduet lukkede, hvis den nye aftale skulle hjælpe klubben med nye forstærkninger.

Den situation har Nike måske forsøgt at udnytte, til at presse Barca til en dårligere aftale, men det lykkedes ikke for dem, da aftalen endnu ikke er på plads. I stedet måtte Barca se i øjnene, at de ikke kunne opfylde La Liga regler.

Det bliver spændende at høre Joan Laportas forklaring på forløbet, der slet ikke har levet op til de forventninger han selv har skabt i løbet af sommeren.

nike1F

// Nike
.:FORSIDE:.