fbpx

Griezmann har scoret i 12 år i træk i La Liga

Jacob Møller Nielsen - 12.01.21

© Getty Images
// Antoine Griezmann

Griezmann har haft svært ved at finde sig til rette i Barca, men i weekendens opgør mod Granada imponerede angriberen med to mål. Målene betyder, at angriberen nu har scoret i 12 år i træk i La Liga.

Antoine Griezmann har haft en turbulent tid i sine første sæsoner hos Barcelona. Dårligt spil, bænkpladser og manglende skarphed har været nogle af de afgørende faktorer, som har holdt franskmanden fra at blive rost for sine præstationer på banen.

I weekendens opgør var det dog den fuldstændig modsatte version af Griezmann, som man så. Franskmanden gik flot med i spillets opbygning og angrebsituationer, og det udmyndede sig også i to scoringer fra angriberens side.

Koldblodigheden i afslutningerne var pludselig tilbage til Atletico-Griezmann-tiderne, hvor franskmanden scorede nærmest ud af ingenting. En særdeles god indsats fra angriberen, som samtidig betyder, at Griezmann nu har scoret i 12 år i træk i La Liga.

Det første mål faldt tilbage i 2010 for Real Sociedad, hvor han siden har scoret mål for Atletico og nu for Barca i 2021. 148 mål er det blevet til i alt for franskmanden i 373 opgør. En flot statistik af den målfarlige angriber, som nu også begynder at vise sin målnæse for Barca.

I Barcelona kan man håbe, at målformen fortsætter, og at Griezmann fortsætter med at score mange flere mål i La Liga for Barca i de næste par år. En målfarlig Griezmann vil i hvert fald forbedre Barcas chancer for titler fremadrettet.

 

.:FORSIDE:.