fbpx

Hansi Flick fik besøg af Laporta og medierne i går

FCBARCELONA.DK - 20.07.24

 


Normalt er Barcas træning lukket for offentligheden og for medierne, men i går fik Hansi Flick både besøg af præsident Joan Laporta og af den samlede spanske og catalanske sportspresse, der fik lov til at overvære en halv time.

Hansi Flick er en mand der arbejder seriøst og diskret. Han ønsker ro omkring holdet og derfor er træningen nærmest hellig for ham. Ingen får adgang, med mindre han har accepteret det.

Artiklen fortsætter under annoncen


I går trænede holdet to gange og ved den ene træningssamling havde han inviteret medierne til at overvære den første halv time. Her tog tyskeren sig også tid til, at forklare nogle af de nye træningsøvelser han har indført.

Flick afslørede samtidig, at to af klubbens EM-spillere slutter sig til træningen mandag. Han satte ikke navne på, men det handler givetvis om Robert Lewandowski og Andreas Christensen, der var de første til at ryge ud af EM.

Flick fik også besøg af Joan Laporta. der blev set på selve træningsbanen, hvor de to fik sig en snak. Der er dog ikke sluppet noget ud om, hvad de to talte om, men meldingerne lyder på positivt kropssprog fra dem begge.

Holdet træner en enkelt gang i dag, mens søndag er fridag. Mandag starter så den sidste uges træning, inden at holdet drager til USA i næste weekend.

flick3

 

// Hansi Flick
.:FORSIDE:.