fbpx

Hansi Flick holder lav profil i opstarten

FCBARCELONA.DK - 13.07.24

 


Hansi Flick har ledet de første træningssamlinger som ny Barca-træner, men det er ikke meget man ellers ser til tyskeren. Han holder lav profil i forhold til medierne, hvilket er medvirkende til at mindske presset.

Da præsident Joan Laporta tidligere på sommeren fortalte om sine møder med Hansi Flick, var det ord som seriøs og professionel der lød. Sådan har Hansi Flick også lagt ud i sit nye job, uden at skabe den store opmærksomhed om sin person.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det eneste man har set til Barca-træneren i denne uge, er på de videoer og fotos som klubbens egne medier leverer. Her har man hørt et 'Bon dia' - god dag på catalansk, fra Flick, da han gik ind på træningsbanen, mens ellers er tyskeren tavs.

Han har ikke givet interviews siden sin ansættelse, hverken til lokale eller tyske medier, så det er sparsomt hvad man kender til hans tanker og ideer med holdet.

Forleden udtalte præsident Laporta, at der vil blive afholdt en officiel præsentation af Flick, men uden at sætte dato på. Catalanske medier forventer dog det sker inden afrejsen til USA om to uger.

Det er helt sikkert bevidst, at Hansi Flick holder lav profil. Det bliver sandsynligvis kendetegnende for hans tid som Barca-træner, kun at have den mest nødvendige kontakt med medierne, da det kan lette presset på ham selv og dermed også på holdet.

flick9F

// Hansi Flick
.:FORSIDE:.