fbpx

Video: Hansi Flick var til håndbold med Joan Laporta

FCBARCELONA.DK - 10.06.24

 


Officielt har Hansi Flick ferie, inden det går løs i det nye job som Barca-træner. Det holdt ham dog ikke fra at tage med præsident Joan Laporta til Champions League finalen i håndbold mellem Barca og danske Aalborg.

Finalen blev spillet i den tyske by Køln og helt som ventet var præsident Joan Laporta taget med for at støtte sit hold i den vigtige kamp. Hvad der derimod var overraskende var, at Laporta ankom til Lanxess Arena i selskab med Hansi Flick.

Man har intet set eller hørt til Hansi Flick, siden han for små to uger siden officielt blev udnævnt til ny træner for Barca. Han var i den catalanske hovedstad et par dage, hvor han kun gav et enkelt interview til klubbens webkanal Barca One, inden han tog på ferie på Ibiza.

Artiklen fortsætter under annoncen


I går dukkede han så uventet op i Køln, hvor man så ham komme gående med Laporta inden Champions League finalen i håndbold. De to sad også ved siden af hinanden og så kampen. Her kunne de glæde sig over, at Barca vandt kampen mod Aalborg og dermed hjemførte Champions League trofæet for 12. gang.

Se her en video, hvor Laporta og Flick ankommer sammen:

// Joan Laporta // Hansi Flick
.:FORSIDE:.