fbpx

Hvem bliver første modstander på Spotify Camp Nou?

FCBARCELONA.DK - 19.06.24

 


I går trak La Liga lod til kampprogrammet for næste sæsons La Liga, hvor Barca flytter hjem til Spotify Camp Nou omkring årsskiftet. Dermed tegner der sig et billede af, hvem der bliver første modstander på hjemmebanen.

Spotify Camp Nou er i gang med en omfattende ombygning og renovering og lige nu ligner det mere en kaotisk byggeplads end et fodboldstadion. Det er først til sommeren 2026 alt står færdigt, men allerede om et halvt år forventes Barca at kunne vende tilbage, dog med en reduceret kapacitet på 60.000 tilskuere.

Artiklen fortsætter under annoncen


Først var det planen at vende tilbage i slutningen af november, hvor Barca kan fejre sin 125 års fødselsdag. Præsident Laporta har dog ved flere lejligheder nævnt december og januar som mere realistiske bud på, hvornår det delvist ombyggede stadion er klar til fodbold.

Med fastlæggelsen af ligaprogrammet for næste sæson ved man, hvilke hjemmekampe Barca spiller i december og januar:

15. runde: 30/11 - 1/12: Barca - Las Palmas
17. runde: 14/12 - 15/12: Barca - Leganés
18. runde: 21/12 - 22/12: Barca -. Atlético Madrid
21. runde: 25/1 - 26/1: Barca - Valencia

Det er værd at bemærke, at Barca ikke har nogle hjemmekampe en hel måned, efter at de har mødt Atlético Madrid lige før jul. Det skyldes både julepausen og at Barca skal deltage i Supercopa de España i Saudi Arabien.

Da byggeprojekter har det med at blive forsinket, kan det være et realistisk bud, at det bliver kampen mod Valencia den 25. eller 26. januar, der bliver den første på Spotify Camp Nou efter halvandet års fravær. Indtil da spilles hjemmekampene fortsat på Estadi Olímpic Lluis Companys på Montjuic-bjerget i det centrale Barcelona.

campnou19F

// Camp Nou
.:FORSIDE:.