fbpx

Hvem får pladserne i det centrale forsvar mod Sevilla?

FCBARCELONA.DK - 10.02.21

// Sevilla // Copa del Rey


Igen står Ronald Koeman med et svækket centralt forsvar. Med Araujos ankelskade i søndagens kamp mod Betis, skal Barca-træneren finde en konstallation til den svære pokalsemifinale mod Sevilla og det bliver ikke let.

Det stramme program er hårdt for spillerne og i forgårs var det Ronald Araujo det gik ud over. Han trådte forkert og forstuvede sin ene ankel, en skade der holder ham ude af pokalkampen mod Sevilla i morgen aften.

Spørgsmålet er så hvad Koeman vælger at gøre med sit centrale forsvar. Det kunne virke oplagt at bruge Umtiti og Lenglet, men Koeman foretrækker at spille med en højrefodet spiller på positionen som højre central forsvarsspiller.

Det kunne bringe Oscar Mingueza i spil, for det er hans naturlige position. Han har dog også vist svagheder når han har spillet, for det er stor mundfuld for en ung spiller fra B-holdet, at spille i Barcas bagerste kæde.

Med Dest og Sergi Roberto ude af truppen, får Mingueza dog nok pladsen som højre back og dermed har Koeman færre alternativer til den centrale del af forsvaret.

Koeman kan også vælge at bruge den alsidige De Jong, som man så det mod Betis, da Araujo måtte udgå. Hollænderen havde dog sine problemer i opgøret og han så ikke for godt ud, da Betis i anden halvleg var tæt på en 2-0 scoring.

Derfor står Koeman i et dilemma. Skal han bruge to venstrefodede spillere, den uerfarne Mingueza eller den uvante De Jong? Svaret får man i morgen aften lidt før kl. 20.00 når startopstillingen offentliggøres.

.:FORSIDE:.