fbpx

Italien overvejer også at aflyse resten af sæsonen

FCBARCELONA.DK - 29.04.20

// Coronavirus


Efter at Frankrig i går valgte at aflyse resten af sæsonen, er der nu overvejelser om at gøre det samme i Italien. Den italienske sportsminister udtaler i dag, at man i stedet bør tænke på næste sæson.

I går gav den spanske regering lov til, at professionelle sportsfolk kan begynde at træne igen fra på mandag. Det skabte straks optimisme omkring en genoptagelse af La Liga, så sæsonen kan spilles færdig henover sommeren.

Også i Italien er der planer om at genoptage træningen, men her er myndighederne mere tilbageholdne. Sportsminister Vicenzo Spadafora lægger ikke skjul på, at det for ham giver mest mening af aflyse resten af sæsonen.

'De regler der er præsenteret for at træne er ikke tilstrækkelige. At vende tilbage til træningen betyder ikke, at man genoptager ligaen. Hvis vi ikke ønsker nogen usikkerhed, bør vi ganske enkelt følge Frankrigs og Hollands linje og aflyse sæsonen. Hvis det stod til mig, ville jeg vælge at tænke på næste sæson' udtaler han til mediet Omnibus.

'Frankrigs beslutning kan presse Italien og andre europæiske lande til at gøre det samme. Der kan opstå et flertal af præsidenter der er klar til at kræve en aflysning, så man bedre kan forberede næste sæson. Hvis det ikke er sikkert at starte op, bliver vi tvunget til at stoppe. Det er absurd, at tre eller fire præsidenter stadig ikke tænker sådan' afslutter han.

Vælger Italien at aflyse resten af sæsonen, bliver det svært at tro, at man ikke følger efter i La Liga. Sker det, skal man finde ud af om der skal kåres et mesterhold, eller om sæsonen simpelthen annulleres, også når det gælder nedrykning.

.:FORSIDE:.