fbpx

Joan Laporta: 'Xavi er gået gennem en svær tid'

Anders Lang Jensen - 29.11.23

// Joan Laporta // Porto

Tirsdag aften vandt Barca den vigtige hjemmekamp i Champions League-kampen mod FC Porto, der sikrede videre avancement. Efter kampen var Joan Laporta yderst tilfreds og han glædede sig på Xavis vegne.

Sejren over Porto:
’Det var en vigtig sejr, fordi vi nu har kvalificeret os til knockoutfasen i Champions League. Jeg er glad for alle Culers, men også for Xavi, fordi han fortjener det. Xavi er gået gennem en svær tid, og han har nu overvundet det’, sagde præsident Laporta til avisen Sport i dag.

’Mange ventede blot på, at vi ville tabe mod Porto. For at vinde skal vi være meget bedre end vores modstandere, for de gør tingene svære for os. Nu har vi en god moral på holdet til at skulle slå både Atlético og Girona i de næste kampe’.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Individuelle præstationer mod Porto:
’Cancelo spillede en fantastisk kamp, og det samme gjorde Joao Felix. Pedri løb 13 kilometer og dækkede ind for Gavi, og med Frenkie de Jong tilbage kommer vi nu til at have bolden. Vi er uovervindelige’, fortsatte præsidenten optimistisk.

Dommerkendelserne fra Rayo-kampen:
’Det er ikke nemt at være Barca. Vi skal kæmpe mod rigtig mange forskellige ting. Efter Rayo-kampen burde vi snakke meget mere om straffesparket mod Raphinha, og det der skete mod Lewandowski. Hvis det var sket for Madrid, ville det have været samtaleemnet hele ugen’, slutter Laporta.

laporta27

 

.:FORSIDE:.