fbpx

João Félix: 'Jeg elsker Barca og vil blive her'

Peter Vyff - 11.06.24

// Joao Felix

Barca arbejder angiveligt på højtryk for at finde en løsning på at beholde João Félix til næste sæson. Portugiseren har samme prioritet og forleden udtrykte han sin dybe beundring til Barca, og understregede at han ønsker at blive.

Catalanerne lykkedes sidste år med at låne João Félix, der aldrig for alvor havde formået at gøre sig gældende hos Atlético Madrid. Kantspillerens ophold hos Barca har da også været en blandet succes, selvom han i korte perioder har vist, hvor stort et potentiale han indeholder.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den sportslige ledelsen har derfor også, på trods af hans svingende form, besluttet at gøre det til deres prioritet, at finde en måde at beholde ham til næste sæson. Sportsdirektør Deco er derfor i gang med at finde en mulig løsning med Atlético, der angiveligt også skulle være åbne overfor en ny lejeaftale.

Det er en løsning, der helt tydeligt også passer Félix bedst, og forleden gentog han sit ønske om at blive hos Barca. 'Jeg elsker Barca, og jeg vil gerne blive her. Jeg er udlånt, så det kommer ikke til at afhænge af mig, men jeg har altid elsket Barca siden jeg var barn' sagde portugiseren.

'Jeg måtte opgive en masse for at komme hertil, men jeg fortryder det slet ikke. Jeg har opfyldt en af mine barndomsdrømme, og jeg håber at jeg kan fortsætte her' understregede Félix.

felix50F

.:FORSIDE:.