fbpx

Jordi Alba meldes i dialog med Inter Miami om skifte

Anders Lang Jensen - 14.06.23

© Getty Images
// Jordi Alba

Jordi Alba har forladt Barca efter den netop færdigspillede sæson, eftersom parterne har ophævet kontrakten. Nu meldes Alba i forhandlinger med Inter Miami, hvor han altså kan blive genforenet med Lionel Messi.

Efter 11 sæsoner på Camp Nou, valgte parterne i sidste måned at bekræfte beslutningen om, at Jordi Alba forlader Barca denne sommer. Flere klubber er ude efter venstrebackens underskrift, men et skifte over Atlanten nærmer sig angiveligt.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano, er Jordi Alba nemlig i dialog med MLS-klubben Inter Miami, som Lionel Messi netop er skiftet til. Romano melder at et skifte til USA altså er en regulær mulighed for Alba.

Udover et tilbud fra Inter Miami, har Jordi Alba også store lukrative tilbud fra Saudi-Arabien, men Alba har efter sigende endnu ikke truffet sin endegyldige beslutning om fremtiden. Det ventes han dog at gøre inden for de næste få uger.

Alba har for nylig udtalt, at han godt kan se sig selv spille på et højt niveau, så et skifte til en anden klub i La Liga kan heller ikke udelukkes.

alba50

 

.:FORSIDE:.