fbpx

Journalist: Al Duhail er tæt på at hente Coutinho

Simon Arun Vrábel - 28.08.23

// Philippe Coutinho

Meget tyder på, at Philippe Coutinho er på vej til Qatar hvor Al Duhail mangler af få de sidste detaljer på plads med Aston Villa. Afhængigt af transfersummen kan der falde penge af til Barca.

I de seneste uger har der i catalansk og engelsk presse været rygter om, at Aston Villa var ved at sælge Philippe Coutinho til Qatar, og da Barca har en videresalgsklausul indbygget i deres aftale med englænderne er det godt nyt, at der ser ud til at være hold i rygterne.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den brasilianske offensivspiller skulle nemlig været nået til enighed med Al Duhail om en kontrakt, og derfra mangler ørkenstatsklubben og Aston Villa blot at blive enige om den endelige salgspris hvilket er dét punkt ,som er mest interessant for Barca. Den sportslige ledelse fik nemlig indbygget en videresalgsklausul, da de i sommer solgte brasilianeren til Aston Villa for 20 millioner euro.

Videresalgsklausulen skulle efter sigende være gældende for ethvert beløb over 20 millioner euro, hvor Barca altså vil modtage 50% af dette beløb. Helt konkret betyder det, at hvis Aston Villa formår at sælge den 31-årige brasilianer for 30 millioner euro, vil Barca modtage fem millioner euro. Derfor følger den catalanske presse tæt med i udviklingen af de forhandlinger, som den normalt velinformerede journalist Fabrizio Romano forleden meldte som tæt på at blive afsluttet.

Philippe Coutinho blev aldrig nogen stor succes i Barca imens han hos Aston Villa har oplevet blandet succes. Siden sin ankomst i januar 2022 er det således kun blevet til 43 kampe med seks mål til følge.

.:FORSIDE:.