fbpx

Journalist: 'Braithwaite skal nok få meget spilletid'

Rune Stentoft Arlbjørn - 26.05.20

© Getty Images
// Martin Braithwaite

Luis Suárez ser ud til at være tilbage fra sin knæoperation. Derfor skulle man tro, at det mindsker Martin Braithwaites chancer for spilletid, men det tror en spansk journalist ikke sker, snarere tværtimod.

Ifølge journalisten Juan Jimenez fra den spanske avis AS, så skal Martin Braithwaite nok komme til at få sine muligheder for Barca. Det forklarer han hvorfor i et interview med bold.dk.

'Jeg vil sige, at Braithwaite lige nu er fjerdevalget i angrebet bag Messi, Griezmann og Suarez, men af flere årsager tror jeg på, at han nok skal få chancen' siger Jimenez til bold.dk inden han uddyber.

'Først og fremmest er Suarez ikke i god form endnu, og han skal også fortsat passe godt på sit knæ. Derudover skal der spilles kampe hver tredje eller fjerde dag, og spillere, som er oppe i 30’erne, som Messi og Suarez, får brug for pauser. Derfor skal Braithwaite nok få sine minutter' tilføjer han.

Derudover begrunder Juan Jimenez også med, at Setíen valgte Martin Braihwaite fremfor andre angribere, så derfor venter der ifølge ham meget spilletid til danskeren.

'Setien valgte Braithwaite før Loren, Lucas Pérez og Ángel. Setien kan godt lide Braithwaites bevægelser på banen. Han løber meget og beder ikke bare om at få bolden i fødderne. Han finder bagrummene, og det øger hans chancer for at spille' siger han videre.

'Det er sandt, at Messi, Suarez og Griezmann alle er verdensklasse-spillere, og de har både høj status i omklædningsrummet og i medierne, men som jeg nævnte før, gør det faktum, at der spilles kampe så ofte, at der vil komme mange chancer til Braithwaite. Viser han, hvad han kan i de første kampe, skal han helt sikkert nok få en del kampe' afslutter Jimenez.

.:FORSIDE:.