fbpx

Avis: Juve vil nappe Depay for næsen af Barca

FCBARCELONA.DK - 20.02.21

// Depay


Meget har længe tydet på at Lyons Memphis Depay ville komme til Barca på en fri transfer til sommer, men nu har Juventus angiveligt meldt sig på banen med et tilbud til hollænderen, som Barca får svært ved at matche.

Depay var det helt varme emne i sommer, hvor Barca jagtede Depay, men et skifte glippede på selve målstregen af økonomiske årsager. Siden har Koeman bekræftet sin store interesse for angriberen, der angiveligt meget gerne vil til Barca.

Depays kontrakt udløber til sommer og han har afvist at forlænge med Lyon. Dermed skal han finde sig en ny klub og her har Barca længe lignet det oplagte valg.

Nu får Depay imidlertid noget at tænke over, for ifølge den italienske Il Corriere dello Torino, har Juventus givet ham et attraktivt tilbud på en 4-årig kontrakt, hvor hollænderen får 5 mio. euro årligt.

Som bekendt er Barcas økonomi under et massivt pres og det bliver ikke bedre af, at klubben med stor sandsynlighed ryger ud af Champions League allerede i 1/8 finalen og dermed går glip af store indtægter.

Derfor ser det mere end svært ud for Barca at tilbyde Depay en løn på det niveau som Juventus tilsyneladende er klar med, så måske Koeman ikke får sit ønske opfyldt til sommer.

.:FORSIDE:.