fbpx

Juventus: 'Vi taler med Barca om Arthur'

FCBARCELONA.DK - 03.05.20

© Getty Images
// Arthur

Rygterne om at Barca og Juventus taler om et muligt bytte mellem Arthur og Pjanic bliver nu bekræftet. Det er Fabio Paratici fra Juves sportslige ledelse, der i dag afslører drøftelser om de to spillere.

Det er Sky Sports der har talt med Fabio Paritici om Juventus' planer på det kommende transfermarked. Her blev der direkte spurgt til rygterne om Arthur og Pjanic.

'En udveksling af tilbud med Barcelona som et bytte mellem Arthur og Pjanic? Vi taler med Barca, som vi gør med mange andre store klubber, for det bliver en speciel sommer. Vi har brug for ideer, tillbud og byttehandler og også noget til den efterfølgende sommer' var svaret.

Dermed ligger det altså fast, at Juventus meget gerne vil have fingrene i Arthur Melo. Brasilianeren har dog selv for nyligt slået fast, at han ikke har tænkt sig at rejse nogle steder. Noget tyder derfor på, at Juve må finde på andre løsninger.

Paratici slår fast, at der venter et atypisk og uforudsigeligt transfervindue, på grund af coronakrisen og de økonomiske konsekvenser den fører med sig. 'Det ændrer sig hele tiden og om vi er optimistiske eller pessimistiske afhænger af de nyheder vi ser om aften. Det omfatter også spillermarkedet. Jeg kan ikke afvise, at vi kommer til spille næste sæson med de samme spillere vi allerede har' afslutter han.

.:FORSIDE:.