fbpx

Koeman: 'Laporta var ikke ærlig overfor mig'

Anders Lang Jensen - 07.07.23

// Joan Laporta // Ronald Koeman

Efter et rigtigt skuffende efterår i 2021 blev Ronald Koeman fyret som Barca-træner af præsident Joan Laporta. At blive fyret er et vilkår for en træner, men alligevel følte hollænderen, at Laporta agerede uærligt overfor ham.

I et længere interview med Mundo Deportivo har hollandske Ronald Koeman givet sit perspektiv på sin afsked som cheftræner i Barca i oktober 2021. Her var Koeman ikke helt tilfreds med ledelsens håndtering.

Forholdet til Laporta:
'Som træner ved jeg, at der er en risiko for at blive fyret. Men jeg synes, det er vigtigt at behandle folk i klubben ordentligt. I mine øjne var Laporta ikke ærlig overfor mig, og det har jeg mine tanker omkring', siger Koeman til Mundo Deportivo.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den nye unge generation:
'Da jeg var træner i Barca, var der hverken penge eller mulighed for at hente spillere. Derfor kiggede jeg mod spillere som Pedri, Gavi og Nico. I Holland er vi vant til at give de unge chancen. Jeg er ligeglad om en spiller er 20 eller 32'.

Da Messi forlod Barca i 2021:
'Situationen i klubben er helt anderledes end for to år siden. Det var en stor fejl at lade Messi gå. Jeg håbede hele vejen igennem, at han ville fortsætte i Barca hele sit liv. Det var bare en stor fejl at lade ham gå', slutter hollænderen.

Ronald Koeman har flere gange offentligt kritiseret Joan Laporta, og deres interne forhold er ikke just på toppen. Det var i flyet hjem fra et smerteligt 1-0 nederlag til Rayo Vallecano i oktober måned 2021, at Laporta valgte at meddele Koeman, at han var fyret. Den episode har spillet en stor rolle i hollænderens forhold til Barca-præsidenten.

laporta9

.:FORSIDE:.