fbpx

Koundé dukkede uventet op i Ciutat Esportiva

FCBARCELONA.DK - 13.07.24

 


Det er kun få dage siden at Frankrig blev eliminreret af EM og derfor var det uventet, at Jules Koundé i går lagde vejen forbi træningsanlægget Ciutat Esportiva. Intet tyder dog på, at han forkorter sin sommerferie.

Spillerne har krav på tre ugers ferie efter deres exit af EM og derfor havde ingen forventet at se Koundé allerede nu, så det vakte opsigt, da han ankom til træningsanlægget i går.

Artiklen fortsætter under annoncen


Koundé har ikke selv udtalt sig om årsagen til fremmødet, men avisen Sport mener at vide, at det ikke skyldtes ønsket om at indlede træningen allerede nu. Formålet var angiveligt at hilse på træner Hansi Flick, mens Koundé var tilbage i Barcelona, inden han rejser på sommerferie.

Ved samme lejlighed fik Koundé hilst på de få spillere fra førsteholde, der er begyndt på træningen.

Koundé havde et flot EM, hvor han spillede samtlige minutter for Frankrig på højre back. Her leverede han på et konstant højt niveau og præsterede at blive udnævnt til kampens bedste en enkelt gang.

Koundé ventes tilbage for at træne lige inden at holdet rejser til USA i slutningen af måneden, hvor der venter træningskampe mod Manchester City, Real Madrid og AC Milan.

kounde15F

// Jules Koundé
.:FORSIDE:.