fbpx

Koundé meldes klar til at afbryde ferie for USA-tour

Peter Vyff - 23.07.24

 


Selvom Jules Koundé har haft en lang sæson, er han angiveligt klar til at forkorte sine ferie, for at nå med til Barcas træningsturné i USA. Og det til trods for, at Hansi Flick ellers skulle have bedt ham om at holde en pause.

Barca har forstærket spillertruppen med en række spillere de sidste par sæsoner, men ét af de bedste indkøb må siges at være Jules Koundé. Catalanerne betalte for to sæsoner siden knap 50 mio. euro for forsvarsspilleren, der har udviklet sig til en nøglespiller.

Det skyldes især Koundés store alsidighed, der har betydet, at han i holdets hårde skadesperioder både har dækket midterforsvaret og højre back. Og selvom franskmandens naturlige position er inde centralt i forsvaret, har han gjort det så imponerende på backen, at det også er blevet hans plads på det franske landshold.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den 25-årige Koundé er derfor højt værdsat af trænerstaben, og især Hansi Flick, der har udpeget ham som en nøglespiller til næste sæson. Cheftræneren er dog klar over, at forsvarsspilleren har haft en lang sæson, og han skulle derfor have bedt ham om at tage en forlænget ferie.

Men ifølge journalisten Toni Juanmarti fra avisen Sport, er det ikke noget franskmanden er interesseret i, da han istedet foretrækker at tage med resten af holdet til USA på træningsturné. Det fortalte Koundé angiveligt allerede Flick, da han kort efter EM-slutrunden viste sig på Ciutat Esportiva, hvor han mødtes med tyskeren og det nye trænerteam.

Cheftræneren skulle dog have bedt landsholdsspilleren om at holde mindst tre ugers pause, men hvis han får sin vilje, bliver det forkortet til knap to uger istedet. Der er dog for nu stadig tvivl om, hvorvidt han kommer til at deltage, og spekulationerne går lige nu på, at han først støder til holdet den 1. august, og spiller den sidste kamp mod AC Milan.

Ingen tvivler på Koundés dedikation til Barca, da han også tidligere er mødt ind for at selvtræne på holdets fridage. Det er dog også vigtigt, at holde sig frisk til en forhåbentlig lang sæson, især med tanke på Barcas skadessituation i det forgangne år.

kounde32F

// Jules Koundé
.:FORSIDE:.