fbpx

La Liga-chef: 'Vi arbejder på liga-genstart den 11. juni'

Magnus Wind - 18.05.20

© Getty Images
// Coronavirus

Præsidenten for La Liga, Javier Tebas, udtaler i et interview, at man arbejder på, at kunne genoptage ligaen den 11. juni. Til den tid vil spillerne have haft mulighed for at kunne træne på klubbernes anlæg i en måneds tid. 

Siden La Liga blev suspenderet i midten af marts har spillerne måtte selvtræne hjemme hos dem selv. I forrige uge kunne de så vende tilbage til klubbernes faciliteter for at genoptage træningen individuelt. Mandag blev det så tilladt at træne sammen i grupper af 10 mand. Nu udtaler chefen for La Liga, Javier Tebas, at man arbejder på at kunne genoptage ligaen den 11. juni. 

'Alle vil gerne træne mere. Jeg har hørt, at det er nødvendigt med seks eller syv uger, men har også hørt fire. Vi arbejder på at kunne genstarte den 11. eller 12. juni'. Sådan siger Tebas til mediet Movistar og fortsætter. 'Den ideelle dato vil blive bestemt af sundhedsmyndighederne. Det er situationen. Jeg vil gerne starte så hurtig som muligt, men vi må vente'. 

Tebas kommenterer også på den genoptagede træning i grupper. 'Starten på den næste fase af La Ligas genoptagning af træningsproceduren er endnu et skridt mod genstarten af turneringen. Det vil blive godt, at træningen er ens for alle. Det er meget vigtigt, at alle klubberne har de samme forudsætninger for at komme i form. Det er ikke essentielt, men det er meget vigtigt og vi er taknemmelige for at det er muligt'.

.:FORSIDE:.