fbpx

Laporta kritiserer ledelsen: 'Messis fremtid er usikker'

Magnus Wind - 18.07.20

© Getty Images
// Joan Laporta

Joan Laporta, tidligere præsident i Barca og måske kandidat til næste års valg, kritiserer nu ledelsen for dårlig styring af klubben. Han mener, at det kan få konsekvenser for Lionel Messis fremtid hos catalanerne.  

Fronterne er begyndt,at blive trukket op til næste års præsidentvalg i Barca. Tidligere udtalte den ene af kandidaterne, forretningsmanden Victor Font, at ledelsens dårlige håndtering af klubbens økonomi har gjort den nuværende situation meget bekymrende. Nu er det så den anden af de mulige kandidater til valget, den tidligere præsident Joan Laporta, som er ude at kritisere Bartomeu og resten af ledelsen. 

Specielt Messis kontraktudløb i 2021 bliver kommenteret. 'Når jeg siger, at vi skal være opmærksomme, så er det dette jeg snakker om. Messi er en spiller, som stadig kan bidrage, han er den bedste nogensinde. Vi bliver nødt til, at give ham de rette omgivelser, så han føler sig glad for at være her i mange år'. 

Sådan sagde Laporta på et hospital i Barcelona forleden og fortsatte. 'Jeg ønsker, at Messi er her efter 2021. Jeg frygter dog, at visse beslutninger fra ledelsen kan føre til en uoprettelig beslutning'. Catalaneren uddyber sin kritik. 'Som jeg ser det, så er ledelsens retning ikke god for klubben'. 

Dermed er det tydeligt, at de to mulige præsidentkandidater kører deres kampagner på, at rette kritik mod den sportslige ledelsen med Bartomeu i spidsen. Mange Barca-fans og medlemmer er også utilfredse med ledelsen, hvor specielt de mange fejlindkøb danner baggrund for kritikken. Der er endnu ikke sat dato på, hvornår næste års præsidentvalget skal holdes, men det bliver sandsynligvis lige efter næste sæsons afslutning.

 

.:FORSIDE:.