fbpx

Laporta: 'Xavi har brug for mere erfaring'

FCBARCELONA.DK - 02.02.21

© Getty Images
// Xavi // Joan Laporta

Joan Laporta ligner en favorit til præsidentvalget den 7. marts og i går udtalte han sig om Xavis muligheder for at blive træner for Barca. Her lagde Laporta ikke skjul på, at han mener det er for tidligt at give Xavi ansvaret.

Mange fans drømmer om at Xavi vender hjem til Barcelona og overtager trænerjobbet i klubben, en drøm som Xavi ofte har udtalt, at han også selv har. Bliver det Joan Laporta der vinder præsidentvalget, bliver det dog næppe til sommer at Xavi kommer.

'Mit forhold til Xavi er stadig godt og vi taler jævnligt sammen, selvom det ser ud til, at han går med en anden kandidat' kom det fra Laporta med henvisning til en anden præsidentkandidat Victor Font, der vil have Xavi som træner hurtigst muligt.

'I mine planer er Xavi ikke med på den korte bane, men på mellem eller lang sigt, kan han blive træner for Barca, for det ønsker han selv at blive' fortsatte Laporta, der derefter forklarede årsagen til sin holdning.

'Han har brug for lidt mere erfaring, for Barca er en klub der kræver erfaring. Det er det samme vi gjorde med Rijkaard eller Guardiola, der gjorde det fantastisk, men først og fremmest skal vi respektere Koeman, der har en gældende kontrakt' sagde han.

'Koeman er en af de helt store i Barcelona og han fortjener al vores respekt, selvom han skal levere det samme som andre trænere, resultater og flot spil. Det er en situation der kræver erfaring' afsluttede Laporta.

.:FORSIDE:.