fbpx
Annonce

Leganés: 'Braithwaite har opført sig som et mandfolk'

FCBARCELONA.DK - 22.02.20

© Getty Images
// Martin Braithwaite

Efter at Martin Braithwaites skifte til Barca er en realitet, er Leganés ude og rose danskerens ageren i forbinderlse med klubskiftet. De bekræfter også, at Barca har fulgt alle regler i deres jagt på angriberen.

Det Leganés-direktør Martín Ortega der har mødt pressen efter at det lå fast, at Madrid-klubben mod sin villje, må lade Martin Braithwaite rejse til Barcelona. Her var det tydeligt, at man hverken bebrejder danskeren eller Barca.

'Spilleren har opført sig som et mandfolk og en professionel. Han trænede normalt med velvidende, at han kunne blive skadet. Vi takker ham, for han har ydet en massiv sportslig præstation' indledte han.

'Vi ønsker at sig tak til spilleren, der har opført sig professionelt til den sidste dag og som har ydet en uforbederlig indsats. Vi ønsker ham alt mulig held og lykke' fortsatte Ortega.

Han bebrejdede heller ikke Barca, at de har hentet holdets topscorer. 'FC Barcelonas ageren har været korrekt. Mandag meddelte de os deres hensigter og den eneste vej var, at betale frikøbsklausulen.. Vi bebrejder ikke nogen, for de har udnyttet den mulighed som reglerne giver' sagde han.

Till gengæld synes Ortega ikke det er rimeligt, at Leganés ikke må hente en forstærkning i stedet for Braithwaite. 'Vi mener ikke at reglerne er retfærdige. Det er Barca der har høstet fordel af dem, mens Leganés står tilbage som taberen' afsluttede han.

.:FORSIDE:.