fbpx

Lewandowski: 'Mit mål er at score mere end 30 mål'

FCBARCELONA.DK - 02.09.24

 


Lewandowski er rejst hjem til Polen for at spille landskampe og på et pressemøde i dag kommenterede han sin situation i Barca. Her var han ikke bleg for at dele sine meget ambitiøse ambitioner om at score mange mål.

'Selvfølgelig vil jeg gerne score flere mål end i sidste sæson, helt sikkert, men mit mål er at score mere end 30 mål, og hvorfor ikke 35. Det afhænger også af holdet, så jeg håber de giver mig mange målchancer' lød det fra angriberen, der i sidste sæson scorede 26 mål på tværs af alle turneringer.

Artiklen fortsætter under annoncen


Han erkendte samtidig, at han ikke leverede 100% i sidste sæson grundet et par skadesperioder. 'Jeg har ændret min mentalitet en smule denne sæson, for jeg forsøger stadig at finde den styrke, jeg havde mistet i sidste sæson. Derfor vil jeg give alt i denne sæson' kom det fra ham.

Han blev også spurgt til samarbejdet med med Hansi Flick, som han kender fra deres fælles tid i Bayern München. 'Flick og jeg har vundet alt indenfor klubfodbold. Jeg scorede mange mål, men som I alle ved, havde vi næsten et perfekt hold dengang. Med Hansi spiller vi meget offensiv fodbold, hvor vi forsøger at få bolden så hurtigt tilbage som muligt. Vi er fokuserede på at spille offensivt og score mange mål, så det for mig som angriber, bliver det lettere at score mål. Jeg går altid efter at vinde' fortsatte han.

Lewandowski lagde ikke skjul på, at meget er anderledes med Flick end med Xavi. 'Man kan godt mærke, at det er anderledes. Vi havde ikke en kamp sidste sæson, som den mod Valladolid' sagde han videre og advarede til sidst om, ikke at lade sig rive med af euforien efter holdets fire sejre i træk.

'Vi har lagt godt ud, men nogle gange dummer vi os og andre gange rammer vi rigtigt. Sæsonen er lang og der kan stadig mange ting' afsluttede han.

Lewandowski har lagt godt ud denne sæson med fire mål i ligeså mange kampe, så kan han holde det gennemsnit, kommer han langt over 35 mål.

lewandowski13F

// Robert Lewandowski
.:FORSIDE:.