fbpx

Suárez: 'Nu skal vi gå efter Champions League'

FCBARCELONA.DK - 15.07.20

© Getty Images
// Suárez

Luis Suárez tror ikke på, at Real Madrid smider førstepladsen i de sidste to runder af ligaen. Derfor mener han, at holdet ligeså godt kan begynde at rette blikket mod Champions League i august måned.

Det er i en snak med avisen Sport, at Suárez er hudløs ærlig om sine forhåbninger i ligaen. 'Hvis man skal være helt ærlig, så er ligaen stort set umulig' kommet det klart fra ham. 'Nu skal vi slutte sæsonen godt af og gå efter Champions League' fortsætter han.

Han kommer med sit bud på, hvor mesterskabschancen glippede. 'Det er klart, at kampen mod Sevilla gjorde det hele meget sværere. Vi havde mulighederne for at komme foran. Det var en vigtig dag, men kampen i Vigo mod Celta var afgørende. Her mistede vi vores store chance. Hvis vi havde besejret Celta, ville vi have spillet bedre mod Atlético. Slaget kom i Vigo på det sene mål af Aspas' siger han.

Suárez kommer også med en kommentar til Barcas interesse for Lautaro Martínez. 'Han er en fantastisk spiller. Han spiller på et højt niveau for Inter og det er ikke nemt at komme fra Argentina til Italien. Han er ung og hvis han kommer til Barca, vil jeg forsøge at hjælpe ham med at falde til og føle sig godt til rette' afslutter han.

.:FORSIDE:.