fbpx

Mange ændringer hos Barca siden sidst i Bilbao

FCBARCELONA.DK - 06.02.20

© Getty Images
// Bilbao // Copa del Rey

Når Barca i aften gæster San Mamés til pokalkvartfinalen mod Bilbao, bliver det med et noget andet hold end i starten af sæsonen, hvor det blev til et 1-0 nederlag. Flere spillere har forladt klubben og i aften er Messi med.

Messi indledte sæsonen med en skade i den ene lægmuskel og derfor var han ikke med i sæsonens første ligakamp, hvor Barca tabte med 1-0 i Bilbao. I aften er argentineren med og det kan ikke undgå at styrke Barcas muligheder for revanche.

Messi er ikke den eneste ændring i forhold til mødet i sæsonstarten, for dengang var Aleñá, Pérez og Rafinha med og de har som bekendt alle forladt Barca i mellemtiden.

Dertil kommer, at både Dembélé og Suárez spillede for Barca i 1-0 nederlaget og de er begge ude med skader. Derfor er de ikke med i aftenens pokalkamp. Det er til gengæld Sergio Busquets, der sad på bænken i samtlige 90 minutter i det seneste på møde San Mámes.

En anden væsentlig forskel i forhold til mødet i august måned er, at Barca har skiftet træner, så det nu er Quique Setién der lægger taktikken og leder holdet fra sidelinjen.

Om de mange ændringer vil gøre det nemmere for Barca at hente en sejr i modsætning til kampen i august, får man at se når opgøret er færdigspillet i aften. Det fløjtes i gang kl. 21.00.

.:FORSIDE:.