fbpx

Medie: Barca overvejer at bytte Arthur for Pjanić

Magnus Wind - 25.04.20

© Getty Images
// Arthur // Miralem Pjanic

Ifølge den radiostationen RAC1, så taler Barca med Juventus omkring en eventuel byttehandel, der involverer Arthur Melo og Miralem Pjanić. Sidstnævnte skulle være på vej væk fra den italienske klub.  

Selvom fodbolden ligger helt stille, så er klubberne i fuldt gang med at forberede det kommende transfervindue. Barca står angivenligt overfor en større udskiftning på midtbanen, hvor det ligner at både Ivan Rakitić og Arturo Vidal er fortid i klubben. Nu melder den catalanske radiostation RAC1, at Barca undersøger muligheden for en byttehandel, der skal forstærke midtbanen. 

Angivenligt, så forhandler Barca med Juventus omkring et eventuelt bytte af spillere. Ifølge radiostationen skulle Barca overveje at sende Arthur til den italienske klub, som så ville sende Miralem Pjanić den anden vej. Den 30-årige bosnier skulle være på vej væk fra Juventus, der altså ønsker Arthur som erstatning. Den brasilianske midtbanespiller fortalte ellers forleden, at han så sig selv i Barca i mange år. 

Pjanić er en rutineret spiller, der har optrådt 92 gange for sit land Bosnien-Hercegovina samt 167 gange for Juventus. Han har i denne sæson startet inde i de fleste kampe for italienerne, hvor det er blevet til tre mål og fire assists.

Det vil være en kæmpe og for mange uforståelig overraskelse, hvis Barca vælger at skille sig af 23-årige Arthur, som har en lang og lovende karriere foran sig, for i stedet at hente 30-årige Pjanić til Camp Nou, hvor han ikke har mange år tilbage på højeste niveau.

.:FORSIDE:.