fbpx

Medie: Juventus med i kampen om Vidal

Anders Lang Jensen - 21.12.19

© Getty Images
// Vidal

Chilenske Arturo Vidal øjner et skifte væk fra Barca til januar i jagten på mere spilletid. Italienske Inter har længe lignet den store favorit til at lande hans underskrift, men Vidals tidligere klub Juventus følger også med.

Det kan det italienske medie Calciomercato.com berette. Ifølge mediet kan Vidals høje alder og høje lønkrav presse Inter Milan. Derfor følger Juventus angiveligt situationen, der også er interesserede i midtbanespilleren. Torino-klubben har økonomisk langt bedre muligheder på markedet.

Rygterne stormede efter sidste træning inden El Clasico. Arturo Vidal var angiveligt rasende over at skulle være på bænken i det store opgør, og derfor er midtbanekrigeren rykket endnu et skridt nærmere et vinterskifte.

Ifølge Calciomercato.com ønsker Barca en pris mellem 20-25 millioner euro for at slippe chileneren. De fortæller at Inter ønsker at leje Vidal for resten af sæsonen, hvilket Barca angiveligt gerne vil gå med til. Men i lejeaftalen skal der dog indgå en obligatorisk købsoption, som Inter skal betale. Her kommer Inters økonomi til at blive udfordret markant, hvorfor Juventus har mulighed for at overhale dem indenom.

.:FORSIDE:.