fbpx

Medier: Quique Setién stopper efter denne sæson

FCBARCELONA.DK - 29.06.20

© Getty Images
// Setien

Quique Setién og trænerteamet i Barca er kommet i modvind efter skuffende spil og svigtende resultater. Nu meddeler en anerkendt spansk journalist, at Barca-træneren stopper efter denne sæson.

Det er journalisten Rubén Uría, som blandt arbejder for spanske TVE, GOL TV og Goal, som mandag kan afsløre, at Quique Setién ikke fortsætter som Barca-træner efter denne sæson. Det skulle være ledelsens plan som tingene står lige nu.

Ifølge Rubén Uría skulle ledelsen have erkendt, at det var en fejltagelse at ansætte Quique Setién som træner. Derudover skulle Setién og assistenttræner Sarabia have mistet tilliden og opbakningen hos spillerne i truppen.

Setién skulle kun have en meget lille chance for at fortsætte som Barca-træner og det skulle kun ske i tilfælde af, at catalanerne pludselig spiller fantastisk, samt vinder ligaen og Champions League. En udvikling, som er særdeles vanskelig at forestille sig i øjeblikket.

Amerikanske ESPN går en skridt længere i spekulationerne om Quique Setién. De meddeler, at ledelsen overvejer at fyre Quique Setién allerede når ligaen er færdigspillet og i stedet lade Barca B-træner García Pimienta tage over i Champions League. Den europæiske turnering spilles som bekendt som en slutrunde fra kvartfinalen og frem i august.

.:FORSIDE:.