fbpx

Memphis Depay antyder, at januar-transfer ikke sker

Anders Lang Jensen - 07.01.21

© Getty Images
// Depay

Lyons hollandske offensivstjerne Memphis Depay er et varmt navn i flere europæiske topklubber. I Barca finder man profilen rigtig interessant med kontraktudløb om et halvt år. Men en handel allerede nu ligger ikke lige for.

Den tidligere PSV-stjerne har i længere tid lignet en oplagt mulighed for Barca i vinterens korte transfervindue. Økonomisk vil franske Lyon være nødsaget til at acceptere et lavt beløb for at sælge hollænderen, inden han transferfrit kan forlade Lyon til sommer. Men ifølge hovedpersonen selv bliver det ikke til et skifte væk før til sommer.

’Jeg er rigtig glad her. Vi har et godt hold, og jeg holder meget af klubbens præsident. Vi ser, hvad der kommer til at ske. Præsidenten og jeg ved, hvad der er sket de sidste fire sæsoner. Vi skal fortsætte og nyde tiden. Jeg bliver her nok indtil sæsonen er færdig’, lød det fra Depay til Canal+ efter Lyons sejr onsdag aften over Lens.

Memphis Depay scorede to mål I Lyon-sejren onsdag. Barca er ikke alene om at følge hollænderen på markedet. En række andre topklubber, heriblandt Paris Saint-Germain, er interesserede i at hente den 26-årige hollænder kvit og frit efter sæsonen.

.:FORSIDE:.