fbpx

Nu venter alle på Barcas plan for træningen

FCBARCELONA.DK - 01.05.20

© FC Barcelona
// Træning // Coronavirus

På mandag er det tilladt at træne igen for professionelle sportsfolk og det gælder også Barcas spillere. Det skal dog ske under helt specielle forhold og nu venter man på, at Barca kommer med en plan for sine spillere.

Barcas spillere har trænet derhjemme i næsten to måneder her under corona-krisen. Det er sket med vejledning af klubbens fysiske trænere, der har lagt individuelle programmer og dagligt fulgt op på øvelserne.

Nu er trænerstaben i gang med at vurdere, hvordan der kan startes op med træningen, efter at de spanske myndigheder forleden åbnede op for, at der igen kan trænes. Der er udstukket nogle retningslinjer der skal følges og dem skal Barca-trænerne have styr på.

Samtidig skal man også have talt med spillerne om, hvordan de har det med at møde frem og træne igen. Her er det specielt vigtigt at få forklaret de forholdsregler der tages, for at minimere risikoen for smitte med corona.

Det ventes med spænding hvordan det hele kommer til at forløbe. Mange regner med, at det i første omgang bliver i små grupper der trænes, på forskellige tidspunkter af dagen, og udelukkende fysisk træning uden nærkontakt. Vigtigst af alt kommer bolden helt sikkert til at spille en vigtig rolle, for den har spillerne med garanti savnet, specielt dem der bor i lejlighed og ingen have har.

Selvom der er givet grønt lys fra på mandag den 4. maj, er det slet ikke sikkert at det er her at Barca indleder træningen. Det kræver grundig forberedelse og spillerne slippes først løs på træningsanlægget, når alt er klar.

.:FORSIDE:.