fbpx

Officielt: Barca varsler store ændringer i truppen

FCBARCELONA.DK - 17.08.20


Da Barca kom med sin officielle udmelding af fyrringen af Quique Setién slog man samtidig fast, at der vil ske store ændringer i spilletruppen. Dermed er der lagt op til en heftig aktivitet på spillermarkedet.

'Klubben fortsætter med at implementere en chokplan for at vende den sportslige og økonomiske situation. Den baseres på dybe ændringer på førsteholdet og en redefinition af budgettet, for at imødekomme den nye situation som Covid-19 har provokeret' skriver man blandt andet.

Dermed lægges der op til store ændringer samtidig med, at økonomien er kraftigt påvirket af coronakrisen. Det ligner en rigtig svær balancegang for præsident Josep Maria Bartomeu og hans ledelse.

Udmeldingen er meget dramatisk, for det kan kun betyde, at man vælger at sige farvel til en række spillere, der ellers har været indiskutable. Mange profiler har rundet de 30 år, som Piqué, Busquets, Alba, Vidal, Rakitic, Messi og Suárez og flere af dem må forventes at forlade klubben.

Der bliver altså tale om den helt store udrensning, både i trænerstaben og i spillertruppen. Det ligner en rigtig travl sommer for sportschef Eric Abidal, der ser ud til at beholde sit job, trods mange rygter om det modsatte.

.:FORSIDE:.