fbpx

Officielt: Busquets tilslutter sig Messi i Inter Miami

Markus Johannessen - 24.06.23

// Sergio Busquets


Siden Sergio Busquets officielt tog afsked med med Barca, har hans fremtid været uvist indtil nu. Den tidligere kaptajn skal endnu engang spille side om side med en anden Barca-legende og nær ven, Messi, i Inter Miami. 

De fleste europæiske fodboldmedier havde spået, at den 34-årige midtbane-veteran ville tage til MLS og repræsentere DRV PNK Stadium som sin hjemmebane. Dog fik han også tilbud fra andre klubber, heriblandt adskillige fra Saudi Arabien. 

Artiklen fortsætter under annoncen


Navneligt Al-Ahli tilbød Busquets en kæmpe kontrakt for at lokke ham til Saudi Professional League, som på det seneste er blevet en notorisk destination for stjernespillere, der har afsluttet sin europæiske æra. 

Ifølge den catalanske avis Sport tilbød Al-Ahli den tidligere Barca-kaptajn det tredobbelte af, hvad Inter Miami kunne tilbyde. Dog har Busquets valgt at drage mod USA og tilslutte sig sin gamle kollega og holdkammerat gennem storhedstiden på Camp Nou, Lionel Messi. Det meddeler Inter Miami i en officiel udmelding.

Busquets har været en uundværlig brik i Barcas mange trofæer i mere end et årti og det bliver spændende at følge den tidligere anførers videre færd i hans karierre.
 

.:FORSIDE:.