fbpx

Officielt: Det nye Camp Nou får plads til 104.200

FCBARCELONA.DK - 18.07.24

 


I går gav Barca en status på byggeriet på Spotify Camp Nou, hvor der kom flere nye informationer frem. En af dem var, at der bliver plads til 104.200 tilskuere når byggeriet er helt afsluttet i løbet af 2026.

Det er et kæmpe projekt som Barca har gang i med renoveringen, ombygningen og udvidelsen af Camp Nou. Man har nu arbejdet på byggeriet i mere end et år og i går blev der holdt et pressemøde, hvor der blev givet en status.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det var vicepræsident Elana Fort der stod for pressemødet og hun kunne oplyse, at Barcas hjemmebane får plads til intet mindre end 104.200 tilskuere, når byggeriet står helt færdigt i løbet af sæsonen 2026/27.

Man forventer dog at kunne tage Spotify Camp Nou i brug allerede i december i år, hvor de to nederste sektioner kan bruges. Det vil give plads til 64.000 tilskuere. Arbejdet med at opføre en tredje sektion fortsætter mens der spilles på stadion, der løbende vil blive taget i brug, så tilskuerantallet løbende øges. Det forventes at ske i sæsonen 2025/26.

Elena Fort kunne videre fortælle, at der etableres en udsigtsplatform oppe over Spotify Camp Nou, som man mod betaling kan begive sig ud på og se ned på det gigantiske stadion. Indtægten herfra anslås at blive tæt på 20 mio. kr. om året.

campnou16F

// Camp Nou
.:FORSIDE:.