fbpx

Officielt: International Champions Cup er aflyst

FCBARCELONA.DK - 11.04.20

© Getty Images
// International Champions Cup

Arrangørerne af den store træningsturnering International Champions Cup har meldt ud, at sommerens turnering er aflyst på grund af Corona-krisen. Dermed bliver der ingen Clásico i Las Vegas.

Det er firmaet Relevent Sports der står for International Champions Cup, som verdens største klubhold bruger som opvarmning til en ny sæson. Træningskampene foregår overalt i verden, men det er specielt i USA og Asien at det skaber opmærksomhed, når de store klubber kommer på besøg.

Turneringen skulle være spillet i juli måned, men med den aktuelle Corona-situation er det indlysende, at det ikke kan lade sig gøre. I Europa tyder alt på, at man må tage juni og juli måned i brug, for at kunne færdigspille diverse turneringer.

Derfor har Relevent Sports ikke set anden mulighed, end at droppe sommerens turnering. Her var der planlagt en Clásico mellem Barca og Real Madrid i Las Vegas, ligesom det også var planen at Barca og Juventus skulle mødes, selvom programmet ikke var endeligt på plads.

International Champions Cup er attraktiv for klubberne, fordi de får mange penge for at stille op. Alene El Clásico vurderes at ville have indbragt Barca og Madrid 100 mio. kroner hver, penge de nu går glip af.

.:FORSIDE:.