fbpx

Optakt: Real Betis - FC Barcelona

FCBARCELONA.DK - 09.02.20

© Getty Images
// Real Betis

Efter torsdagens skuffelse i Copa del Rey, skal Barca i aften på ny i kamp i ligaen, hvor det gælder udekampen mod Real Betis. Her er der ikke råd til at miste point. Læs her vores optakt til kampen.

Når Barcas kamp mod Betis fløjtes i gang, har Real Madrid mødt Osasuna på udebane og dermed ved Quique Setién og hans spillere, om de kan generobre førstepladsen i ligaen. Det vil dog kræve at Madrid taber og Barca besejrer Betis.

Uanset hvordan det går med Madrid, har Barca brug for de tre point i aftenens kamp, for at holde sig med helt fremme i ligaen. Efter den kedelige exit af Copa del Rey, er der brug for en oprejsning, der kan holde liv håbet om det tredje mesterskab i træk.

Det er ellers et særdeles svækket mandskab som Barca går ind til kampen med. Neto, Dembélé og Suárez sidder som bekendt ude med skader, mens Gerard Piqué har karantæne. Det betød endnu en gang, at Setién måtte trække massivt på B-holdet, da han udtog sin trup i går.

Truppen til kampen i aften ser således ud: Ter Stegen, Iñaki Peñá, Semedo, Umtiti, Lenglet, Junior, Alba, Busquets, Rakitic, Vidal, Arthur, De Jong, Sergi Roberto, Griezmann, Messi, Puig, Araujo og Ansu Fati.

For Setién bliver det en speciel kamp, for Betis er det seneste hold han har trænet. Med sit indgående kendskab til andalusierne er han sikker på, at det kan blive en svær aften for hans spillere. 'Jeg tror, at det bliver en rigtig svær kamp. Betis vandt overbevisende over Real Sociedad og det siger meget. Det bliver vanskeligt og derfor skal vi spille på vores bedste niveau for at få de tre point' kom det fra ham i går på et pressemøde.

Betis-træner Rubi, der har en fortid i Barca, så i går frem mod kampen med optimisme. 'De kommer rasende hertil efter at være røget ud af pokalturneringen, men vi er stærke på hjemmebane. Vi er overbevist om, at det kan blive dagen hvor vi vinder over Barca' kom det fra ham.

Betis indtager en 13. plads i tabellen og har kun vundet en enkelt af deres seks seneste kampe i ligaen, så det er ikke et hold i storform som Barca besøger.

Kampen fløjtes i gang kl. 21.00 og vises desværre ikke på dansk tv, men den kan streames på TV2 Play med sportspakken.

.:FORSIDE:.