fbpx

Overblik: Disse spillere mødte frem til lægetjek i dag

FCBARCELONA.DK - 10.07.24

 


I dag blev sæsonen 2024/24 skudt i gang, da spillerne mødte ind til den første dag i Ciutat Esportiva. Få her overblikket over, hvem der mødte frem til det indledende lægetjek, inden der skal trænes.

Hansi Flick må undvære en lang række spillere på grund af EM og Copa América, men alligevel var der et stort fremmøde på sæsonens første dag, da de spillere der var udlejet sidste sæson også mødte frem sammen men flere af klubbens unge talenter.

Artiklen fortsætter under annoncen


Her er overblikket over hvem der mødte op:

Førsteholdet:
Alejandro Balde, Iñigo Martínez, Gavi, Iñaki Peña, Oriol Romeu, Vitor Roque, Frenkie de Jong og Casadó. Sidstnævnte er for nylig blevet en del af førsteholdet. Her det værd at bemærke, at Sergi Roberto ikke mødte frem, da hans kontrakt udløb den 30. juni.

Udlejede spillere:
Clement Lenglet, Pablo Torre, Ansu Fati, Julian Araujo og Alex Valle. Her manglede Eric García og det skyldes nok, at han er udtaget til OL med Spanien.

Unge talenter:
Astralaga, Unai Hernánez, Marc Bernal, Angel Alarcón, Mika Faye, Darvich, Trilli, Gerard Martín, Andrés Cuenca, Toni Fernández, Guille Fernández, Sergi Domínguez og Quim Junyent.

Det var ventet at der skulle trænes sent denne eftermiddag, men klubben har meldt ud, at det først sker torsdag, hvor der trænes to gange. Her kommer man næppe til at se Balde og Gavi, der stadig er skadesmeldt, mens det usikkert om Frenkie de Jong er kommet sig over sin ankelskade.

fati3F

.:FORSIDE:.