fbpx

Pedri: 'Vi bliver ved med at kæmpe i La Liga'

Magnus Wind - 07.01.21

// Bilbao


Pedri var endnu engang afgørende for Barca, da catalanerne onsdag aften vandt med 3-2 på udebane på Athletic Bilbao. Efter kampen var stortalentet glad for sejren og tror forsat på succes i La Liga.

Der ventede Barca en svær udekamp på San Mamés onsdag aften, men catalanerne spillede en flot kamp og besejrede Athletic Bilbao med 3-2. Pedri var endnu engang en af Barcas bedste spillere og efter kampen udtalte han sig til mediet Moviestar. 

Pedri var blandt andet glad for holdets reaktion på hjemmeholdets føringsmål i det tredje minut. 'Vi vidste at det var en vigtig kamp og at Athletic ville søge Iñaki Williams's hurtighed. Når de scorer så hurtigt, er det normalt at blive rystet. Vi gjorde det modsatte, fik vendt tingene og fik de tre point' sagde spanieren umiddelbart efter opgøret, hvor han scorede sit første hovedstødsmål i karrieren. 'Jeg har aldrig scoret med hovedet før. Jeg vidste Frenkie De Jong ville kæmpe for bolden, så hvis der kom en retur ville jeg være på plads'. 

Pedri lagde også op til Lionel Messis første mål. 'Leo kommer bag mig og fortæller mig det. Hvis han ikke siger noget, så ser jeg ham ikke. Jeg kunne se, at målmanden var ude af sit mål, så jeg afleverede bolden og vi fik målet'. 

På trods af sejren, er Barca stadig syv point fra Atlético Madrid på førstepladsen, som har to kampe i hånden. Pedri tror dog stadig på, at alt kan lade sig gøre. 'La Liga er meget lang og alt kan ske. Vi bliver ved med at kæmpe for førstepladsen og arbejde hårdt' afsluttede Pedri sit interview. 


 

.:FORSIDE:.