fbpx

Peña: ’Det er dage som disse, jeg lever for at opleve’

Simon Arun Vrábel - 29.11.23

// Iñaki Peña

Barcas andenmålmand, Iñaki Peña, var både glad og taknemmelig, da han efter kampen lod sig interviewe i mixed zone, for både han selv og resten af holdet oplevede stor succes tirsdag aften med sejren over FC Porto.

Iñaki Peña var endnu engang at finde i buret, da den afgørende Champions League kamp imod FC Porto skulle spilles tirsdag aften og imens João Cancelo og João Félix gjorde sig selv bemærket i offensiven, spillede den 24-årige reservemålmand samtidig en flot kamp i målet.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Derfor var det da også en både glad og stolt målmand som efter kampen lod sig interviewe til Mundo Deportivo i mixed zone.

’Vi vidste at kampen i dag kunne blive vendepunktet for holdet, og vi er rigtig glade efter to hårde år i Europa League’, indledte Peña inden han blev spurgt ind til din egen succes i kampen, hvor han havde flere store redninger.

’Det gjorde mig glad at høre vores fans synge mit navn. Jeg vil gerne takke dem for deres måde at behandle mig på. Rollen som andenmålmand giver ikke ret meget spilletid, så man skal være 100% klar, når muligheden opstår. Hårdt arbejde kan altid betale sig. Jeg ankom til La Masia som 11-årig, og det er dage som disse jeg lever for at opleve’, kom det tydeligt rørt fra den 24-årige målmand.

Iñaki Peña har spillet 63 kampe for Barcas andethold i løbet af sin karriere, imens kampen mod FC Porto kun var den syvende kamp for førsteholdet, som han har været en del af siden sidste sommer..:FORSIDE:.