fbpx

Piqué: 'Vi skal være tilfredse med vores kamp'

FCBARCELONA.DK - 07.02.20

© Getty Images
// Bilbao // Copa del Rey

Gerard Piqué var ked af torsdagens exit i Copa del Rey, men catalaneren var dog både tilfreds og stolt over den indsats, som de Barca-spillerne på trods af nederlaget leverede mod Athletic Bilbao i kvartinalen.

Læs Piqués udtalelser om kampen herunder.

'Jeg synes, at vi spillede en rigtig godt kamp. Vi stod rigtig stærk på banen lige indtil deres mål i overtiden. Vi skabte mange chancer og flere af dem var rigtig store. Hvis man vil gå videre skal man score på sine chancer - længere er den ikke'.

'Det gør ondt at ryge ud på denne måde, men i omklædningsrummet var alle fattede. Vi er positive og føler, at hvis vi fortsætter med at spille på denne måde og bliver ved med at forbedre os, så kan vi gå hele vejen i La Liga og Champions League. I dag beviste vi, at vi på en svær bane kan spille godt, skabe mange chancer og at der er noget at bygge videre på'.

'Der bliver skrevet mange ting i pressen, men jeg kan forsikre om, at vi i truppen tror fuldt og fast på vores evner og chancer i denne sæson. Vi er meget tilfredse med hvad vi viste på banen i dag på trods af alle de ting, der er blevet skrevet på det seneste. Vi har taget et stort skridt fremad og vi går herfra med positive ting'.

'Jeg er helt sikker på, at vores hold kan blive ved med at vinde de store titler med de spillere vi har. Vi skal arbejde hårdt hver eneste dag og bygge videre på de nye ting, som træneren ønsker. Alle spillerne i truppen står sammen og tror 100% på hinanden'.

.:FORSIDE:.