fbpx

Puig, Pjanic og Braithwaite skuffede mod Betis

FCBARCELONA.DK - 08.02.21

// Miralem Pjanic


Ronald Koeman følte behov for at give nogle af sine stamspillere en pause i går mod Betis. Det sendte en række af reserverne i aktion, men de slog slet ikke til og blev alle taget ud, hvorefter indskifterne afgjorde kampen.

Koeman ønskede at spare Messi, De Jong og Pedri i opgøret mod Betis og det gav en plads fra start til Braithwaite, Pjanic og Puig. Det skulle dog vise sig, ikke at være nogen særlig god idé.

Puig havde store problemer med at skabe spillet på midtbanen, mens Pjanic bød på en masse boldtab og forkerte beslutninger. Braithwaite var heller ikke særlig heldig med sit spil, for han mistede stort set alle bolde han fik. Barcas spil fungerede slet ikke i første havleg, hvor de tre spillere var på banen og det udnyttede Betis til at bringe sig foran inden pausen.

Braithwaite blev taget ud allerede i pausen efter en anonym indsats, mens Pjanic og Puig fik en lille time på banen. I stedet kom Pedri, Messi og Trincao ind og det blev afgørende for kampens udfald.

Pedri satte mere fart i Barcas spil og Messi og Trincao kom på tavlen i den vigtige 2-3 sejr. Det var tydeligt, at spillet fungerede langt bedre med de tre på banen end det havde gjort i første halvleg.

For Koeman er det helt sikkert en stor skuffelse, at reserverne ikke slog til, for det vil skabe tvivl når der igen er brug for at give pauser til stamspillerne.

.:FORSIDE:.