fbpx
Annonce

Quique Setién: 'Jeg kan lide Lautaro'

Magnus Wind - 21.04.20

© FC Barcelona
// Setien // Lautaro Martínez

Transferhistorien omkring Lautaro Martínez udvikler sig hele tiden og nu udtaler Barcas træner Quique Setién, at han godt kan lide angriberen som spiller. Han ved dog samtidig, at argentineren bliver svær at hente.

Argentinske Lautaro Martínez er fortsat et stort transferønske i Barca i det kommende transfervindue og noget tyder på, at angriberen har en mulighed for at iføre sig blau-grana-trøjen i næste sæson. Også catalanernes træner, Quique Setién, udtrykker begejstring for spilleren. Det fortæller han i et interview med radiostationen Onda Cero, hvor også de mulige konsekvenser af den nuværende Corona-situation bliver kommenteret.

'Vi snakker om at føje spillere til truppen, men denne pandemi vil sætte vilkårene, fordi klubbernes økonomiske situation vil blive kompliceret. Jeg er hverken pessimistisk eller optimistisk med Lautaro. Jeg kan lide Lautaro, ligesom jeg kan lide alle de gode spillere, men jeg lader mig ikke rive med af én specifik' siger Setíen. 

Den kommende tid i fodboldverdenen er fortsat meget usikker og ingen ved rigtig hvad der kommer til at ske. 'Vedrørende den mulige tilføjelse af spillere, så gør den nuværende situation alting meget udfordrende' udtaler træneren i interviewet.

.:FORSIDE:.