fbpx

Setién er lodret uenig med Real Madrids Courtois

FCBARCELONA.DK - 06.05.20

© Getty Images
// Setien

Thibaut Courtois udtalelser om, at det ikke er fair, hvis Barca kåres som mester, hvis ligaen ikke kan spilles færdigt, fik hurtigt en kommentar af Barca-træner Quique Setién. Han er helt uenig med Madrid-keeperen.

I Frankrig har man afsluttet sæsonen og kåret PSG som mestre, men i går udtalte Courtois, at ikke vil være rimeligt at gøre det samme i La Liga og give Barca mesterskabet, fordi Madrid er bedst i de indbyrdes kampe. 'Det er ikke fair at give mesterskabet til Barca, da vi har spillet uafgjort og vundet mod dem i denne sæson. Vi har derfor vist, at vi er bedre end dem' var meldingen.

Den udtalelse blev Setién bedt om at kommentere i går aftes. 'Jeg ville ikke bryde mig om at afslutte sæsonen på den måde, men det er sund fornuft, at man slutter med stillingen som den er' sagde han og meldte sig dermed lodret uenig med Madrids belgiske målmand.

Setién håber dog ikke, at sæsonen slutter på den måde. 'Virkeligheden er, at vi alle gerne vil spille sæsonen færdig og vinde mesterskabet ved at spille alle kampene, også dem i Champions League' fortsatte han i et videointerview på klubbens hjemmeside.

Lige nu er det da også planen at genoptage ligaen. I dag skal spillerne til lægetjek og indenfor de nærmeste dage forventes træningen startet op igen under kontrollerede forhold.

.:FORSIDE:.