fbpx

Rakitic: 'Jeg har trænet hver dag under karantænen'

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 20.04.20

© Getty Images
// Rakitic

Diverse medier har på det seneste kunne berette om et anspændt forhold mellem Ivan Raktic og Barca-ledelsen. I et nyligt interview med Biel faldt snakken dog primært på kroatens hverdag under corona-krisen.

Ivan Rakitic har ligesom alle andre måtte vænne sig til en noget anderledes hverdag i forbindelse med corona-pandemien. Kroaten har dog fundet et lille lyspunkt under karantænen.

'Jeg har aldrig haft chancen for at nyde så meget tid sammen med mine børn og min hustru. Jeg får tiden til at gå med at træne og lave virtuel undervisning (med børnene, red.)' fortæller midtbanespilleren og uddyber.

'Jeg hjælper mine døtre med deres undervisning, og sandheden er, at jeg har trænet hver eneste dag. Jeg har kun haft en enkelt dags hvile, hvor jeg ikke var nede i træningscentret i mit hus' forklarer Rakitic, inden snakken falder på, hvordan han har holdt kontakten med sine holdkammerater.

'Vi har en WhatsApp-gruppe, som hele truppen er med i. Jeg er medlem af en lignende gruppe med mine holdkammerater fra det kroatiske landshold. I Barca er den holdkammerat jeg har talt mest med Ter Stegen. Omklædningsrummet står meget stærkt sammen, og vi prøver at hjælpe hinanden, fordi nogen af os også lever meget tæt' lød det fra Raktic, der altså lader til at være vellidt i truppen, trods det angiveligt anspændte forhold til ledelsen.

.:FORSIDE:.