fbpx

Raphinha slår fast: 'Går efter min tredje sæson'

FCBARCELONA.DK - 16.07.24

 


Raphinha er en af de spillere der rygtes væk denne sommer, men brasilianeren har tydeligvis ingen intentioner om at forlade Barca i utide. I en udmelding slår han fast, at han også tager sin tredje sæson i klubben.

Raphinha er godt i gang med ferien efter det skuffende Copa América med Brasilien, der røg ud allerede i kvartfinalen. Nu ser Barca-angriberen frem mod en ny sæson med Hansi Flick som ny træner.

Der har ellers været masser af rygter om, at Barca er klar til at sælge Raphinha, hvis det rigtige bud skulle komme, men det vil samtidig kræve en accept fra hovedpersonen selv og den kommer næppe.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det må være konklusion på den udmelding som Raphinha kom med i går, på toårs-dagen for hans præsentation som ny Barca-spiller. Først lagde Barca en besked på de sociale medier, med følgende tekst:
'To år siden præsentationen af Raphinha. To år sammen' skrev klubben for at markere toårs-dagen.

Her fulgte Raphinha hurtig med en tilføjelse. 'Går efter min tredje sæson'. Dermed bekræfter han sit ønske om, at blive i klubben og det bliver næppe nogen nem opgave, at få ham til at ombestemme sig.

Raphinhas kontrakt med Barca løber til 2027 og den brasilianske angriber har tydeligvis intet ønske om at blive sendt videre.

raphinha34F

// Raphinha
.:FORSIDE:.