fbpx

Rekordantal udvisninger og straffe i denne sæson

Hozaifa Al Haddad - 12.02.20

© Getty Images

Barca har ikke haft en let sæson, hvilket har resulteret i et trænerskifte, en exit fra pokalturneringen samt en aktuel andenplads i ligaen. Samtidig er holdet blevet straffet af dommerne i langt højere grad end de seneste sæsoner.

Catalanerne er vant til at udøve en meget boldebesiddende stil, hvilket resulterer i at man skal forsvare sig i langt mindre grad end de resterende hold i ligaen. Dette plejer at udmønte sig i et begrænset antal advarsler, udvisninger og straffespark dømt i mod holdet. Sådan er det dog ikke gået i denne sæson.

På 23 dage formåede catalanerne at få fem udvisninger samt fem straffespark dømt imod sig. Til sammenligning har man i de seneste fire sæsoner kun fået udvist seks spillere samt begået fem straffespark. Dette kan både være et resultat af holdets defensive problemer samt benyttelsen af VAR i ligaen.

Antallet af advarsler har ligeledes været højt i denne sæson. Gerard Piqué er på nuværende tidspunkt den spiller i ligaen der har fået flest gule kort med hele 10 advarsler. Hans partner i midterforsvaret, Clement Lenglet, er ligeledes den spiller i ligaen der har fået flest røde kort med to udvisninger.

Senest blev Lenglet udvist ude mod Real Betis, og han sidder derfor over i den næste ligakamp hjemme mod Getafe.

.:FORSIDE:.